Clarence is in 2012 begonnen als manager in een tattooshop en is daarna doorgegroeid tot artiest en tegenwoordig naast artiest ook eigenaar van The Circle. Hij geniet niet alleen van het resultaat maar vooral van het gehele proces en dat kun je merken aan zijn mindfull manier van aanpak gedurende tattoo sessies. Bij Clar kun je terecht voor tattoos zoals fineline bloemen, one line, semi realistic, afbeeldingen en teksten. Het draait bij hem om kwaliteit, diepgang en zorgvuldigheid.

Atilla is 11 jaar geleden begonnen met zijn naam op de kaart te zetten in Tilburg met zijn kunstwerken. Na een erkend gezicht te worden in het nachtleven met live art performances en exposities begon hij met tatoeëren. Door de pandemie was hij even gestopt om vervolgens te mogen beginnen bij de The Circle. Atilla combineert graag zijn kunst met zijn tatoeages en dat zie je ook terug bij zijn tattoo ontwerpen. Bij deze kunstenaar kun je terecht voor zijn herkenbare eigen stijl, die door de jaren heen is geëvolueerd tot en soort mythologisch, verhaal vertellend blackwork.

Layla heeft van jongs af aan al een liefde voor tekenen en is hier dan ook altijd mee bezig. Zij kwam hierdoor in aanmerking met tatoeëren en besloot hier werk van te maken. Zo is ze bij meerdere tattooshops apprentice geweest waar ze veel heeft geleerd. Layla is nu apprentice bij The Circle en bij haar kun je terecht voor blackwork tattoos zoals, japanese psychedelics, ornamentels, en symbolics. Layla vindt het belangrijk dat jij als gast een unieke ervaring beleeft tijdens de sessie. Layla stopt veel liefde in haar desings en vind simbolisme erg belangrijk in haar werk.